Efter at vi har fået 4 børn var vi enige om at vores ældre Opel Zafira ikke kunne dække vores behov til plads og komfort. I mange 7 personers biler er de to bagerste sæder så dårlige at selv børn sidder dårlig i dem, og de sidde så langt ud mod bagenden af bilen at sikkerheden ved i påkørsel bagfra ikke er god 🙁

Vi havde kigget på nettet for at se hvad vi kunne finde, som dækkede vores behov, 2 voksne og 4 børn, + plads til en barnevogn og var blevet lidt lun på en Renault Grand Espace, den havde pladsen uden at være en varevogn. Dansk bilimport havde flere af dem stående, så vi suste forbi for at prøve en tur i sådan en. Vi blev mødt af Frank, som er en sælger som helt sikkert ved hvad han snakker om, han kender alle detaljerne ved bilerne, og kan trække de forskelle frem som er ved dem. Vi prøvede både en Renault Grand Espace og en Honda Odyssey. Begge lækre biler, men meget forskellig i indretningen, så prøv dig frem og se hvad der passer dig bedst. Vi købte en Grand Espace og er godt tilfreds med vores valg.

Dansk bilimport er en god rådgiver når det gælder valget af de store familiebiler, vi er godt tilfreds med vores handel.