Jeg arbejder som dyrlæge på landet, hvor jeg kører rundt til køer, heste, får, geder og andre dyr, som ikke har mulighed for at komme ind på klinikken. I min hverdag kan jeg komme ud for lidt af hvert, og der kan let komme en uforudset situation, som jeg skal klare.
Derfor har jeg brug for god plads i bilen til medicin og instrumenter, og den opgave har min 16 år gamle Multivan klaret indtil nu.
Da det var tid til, at den skulle pensioneres, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville have en ny bil magen til, bare nyere. Det viste sig imidlertid at være sværere, end jeg troede. Bilindustrien var lagt ned på grund af krigen i Ukraine og corona-pandemien, og jeg indså, at jeg måtte importere en brugt Multivan fra Tyskland. Men i en travl hverdag som min er der ikke meget tid til overs, og slet ikke til at forhandle med tyske bilsælgere og danske toldmyndigheder.
Frank fra Dansk Bilimport har hjulpet mig hele vejen igennem processen på en særdeles professionel måde, som jeg har været helt tryg ved. Min nye Multivan blev leveret foran klinikken i Skals, helt køreklar med nummerplader og varebil-indretning. Og da min gamle bil var blevet tømt og var klar til at komme afsted, blev den ligeledes afhentet. Det var minimalt besvær for mig, og jeg kunne hurtigt komme videre. Tak for det, Frank 🙂
Mvh. Tina