Her del 1 fra Fam. Tybjerg

Da vi ventede vores 4. barn havde vi brug for en stor, rummelig bil. På det danske marked står valget mellem mindre 7-personers biler uden reelt bagagerum (VW Sharan/Ford Galaxy) eller kassevogne (Mercedes Viano etc/VW Multivan), ofte i camper-versioner.

Under en rejse i USA lejede vi en minivan og var solgt. Efter grundig læsning faldt valget på Honda Odyssey som den bedste i klassen. I Danmark er Dansk-Bilimport de eneste som forhandler den, så vi måtte en tur til Fyn, og blev ikke skuffet.
Det er en fantastisk bil, som opfylder alle vores behov. Det er også sjovt at have en lidt anderledes bil end alle andre.
Det eneste problem var, at leveringen af bilen trak meget ud. Man skal starte i rigtig god tid inden ønsket overtagelsesdato.
Dansk-Bilimport har været meget hjælpsomme hele vejen igennem. Al kommunikation er foregået via mail, og der bliver altid svaret lynhurtigt, selv i weekenderne.
De har desuden været så flinke at køre bilen hjem til os, så vi kunne prøve den inden køb, da de- fandt et egnet eksemplar. Fin service.