Jeg havde i et par år leget lidt tanken om at komme til at køre i en Alfa Romeo Spider. For at få den fulde nydelse af at køre og eje en sådan bil, så skulle den ind og udgør en del af huset transport midler og anvendes i det daglige kørsels behov. Så mit valg faldt derfor på en diesel udgave som ikke kunne købes i danmark.
Bilen skulle derfor importeres og hele den proces frem til at eje bilen på danske plader indeholdte alt mange ting som jeg bestemt ikke syntes var nemme.
Da jeg så for få uger siden besluttede mig for at nu skulle den drøm gøres virkelig. Så fandt jeg Dansk Bilimport ved en søgning på nettet, læste en del af det de tidligere tilfredse kunder havde skrevet. Så var det lige til. Jeg kontaktede Dansk Bilimport pr. mail med mine ønsker og et link til en bil Alfa Romeo Spider 2.0 JTDM som stod i udlandet. Det blev imidlertid ikke den, men efter et par dage havde vi i fællesskab fundet en anden Spider som stod Belgien. Dansk Bilimport gik hurtig i gang med processen. De fik min drømme bil hjem og på danske nummerplader i løbet af en uge.
Forleden dag kunne jeg så nyde det at køre min sorte Alfa Romeo Spider med rødt læder indtræk, hjem fra Dansk Bilimport. Da bilen blev afhentet stod den flot og klargjort med en gang lakforsegling. Jeg vil klart anbefale Dansk bilimport, hvis man går med drømme om at få en bil hjem fra udlandet. De har været dygtig til at holde mig løbende informeret i processen og meget kvalificeret. Fin behandling. Tak.!